Mer tillbakablickar...


image24

Vilken redovisning det var..
"Veckans MVG. Men hur i sjutton kom han fram till det..? "Kanske skulle lite mer egna åsikter komma fram på slutet, lite för mycket innantill där kanske, ni har inte använt några mer artiklar?, ni kunde ha redogjort för de liberala och de socialistiska åsikterna i frågan. Men jag hör ju att ni har analyserat ert material mycket bra." Öhh..vi hade inte analyserat ett skit kan man säga. "En mycket kreativ och underhållande redovisning, det blir ju ett högt betyg detta. Jag sätter MVG" Öhh..va?? Ok. Har några ufon intagit Richard Petterssons hjärna kanske..? Fast vi var ju bra. Dock hade vi mycket fakta och lite resonemang och analys, enligt oss. Fast inte enligt honom tydligen. Vi gick därifrån förvirrade men glada." :-D
(Text tagen från min förra blogg. Vill du veta vad jag gjorde innan jag hamnade här så har du en liten halv roman att läsa. Trevlig läsning)


image25

Det kan ju inte bli annat än bra med en massa esteter i London. Ni är bra och kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Aldrig att jag släpper er nu. Var så säkra.

image26

Ni är underbara ni också.

Jag är lyckligt lottad.

Kommentarer
Postat av: Karin

å vad roligt att höra:) hoppas allt är fint där nere! snygg header du har
kram!

2007-09-16 » 12:10:48
URL: http://karinolofsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback