Cherbourg

Cherbourg, en stad i Normandie med Atlantkust.

Har suttit och tittat på lite gamla bilder, sånt är alltid trevligt.
Ska strax iväg för matlagning och middag med kära vänner och sen ska vi se snabba cash på bio. Kameran ska med! Det var längesen jag fotade människor, bättring!


Blommigt

Så det kan gå. Jag "råkade" visst tradera hem en liten fin burk häromdagen. Idag låg den i brevlådan.
Supersöt! (Nej, man kan inte ha för många burkar) ;-)


Berg och glatt besked

Crans Montana -08.
Hade ju gärna önskat att det hade funnits några sådana här berg nu när det är så mycket snö.

Och iiiiiiiihhh. Det spritter i benen. Jag är såå glad.
Jag är kallad till jobbintervju för ett jobb i Frankrike!!
Trodde aldrig att de skulle höra av sig för det står att man helst ska vara minst 23 år men jag chansade och skickade in ansökan ändå. Och idag fick jag ett mail där det stod att de ville träffa mig.
Wiie. Glädjeskutt hundra gånger om.

Dagen


Dagen har bjudit på en hel del och morgonen började med att jag svor över att jag inte skaffat mig en muffinsplåt (sån där med hål i, ni vet). Så mina muffinsar blev ganska så breda, men lika goda ändå såklart.
Har pluggat med en kompis i flera timmar, mellan 12 till 18 ungefär, eller, nu ljög jag kanske lite. Jag lyckades flumma en del där emellan (disneylåtar på spotify gick varma där ett tag..) och en måltid svängdes ihop också. Men ändå nöjd med det som blev gjort. Bara att fråga om ni behöver veta något om våra kranialnerver.. ;-)

Danspass på gymmet var sjukt jobbigt men grymt kul! Precis vad kroppen behövde efter en hel dags stillasittande.
Nu har jag precis svängt ihop en fetaost/spenatpaj som ska bli matlådor några dagar framöver. Måste till köket för att ställa in den i kylen och sedan är det dags för sängen. Ska upp tiidigt imorgonbitti. Gillar inte. Franskakurs i morgon eftermiddag/kväll dock, gillar desto mer.

Ny månad - nya utamaningar

En produktiv dag. Pluggat länge i biblioteket och det var behövligt. Tog sen en stund att ta sig hem, dåligt plogade vägar/cykelvägar gjorde att det inte riktigt gick att styra cykeln som man ville.
Har gett mig själv ledigt från plugg denna kväll och ska avsluta den med en film tror jag.
Inga föreläsningar i morgon men det blir plugg med kompis hela eftermiddagen.
Förmiddagen går dock inte i studiernas tecken, mer om det imorgon.

Julklapp från syster överst och har längtat lite till våren idag. Eller, är det vinter så ska det vara riktig vinter med snö men det är bara det att det blir så himla jobbigt att ta sig överallt när det är iskallt och snöigt.

RSS 2.0