Blandade känslor

Det har varit en lång dag men den har ändå gått ganska så snabbt. Lite oturligt råkade Julia ringa och i och med det flög tankarna iväg till familjen lite för mycket för att jag skulle klara av det.. och så började det regna precis när vi skulle gå ut så humöret var inte på topp de sista jobbtimmarna även fast vi lekte på bra.

Något jag funderar på nu är: När Nicolas eller Valérie kommer hem slutar ju min arbetsdag. Då är det väl egentligen självklart att jag kan göra vad jag vill, som att gå upp på mitt rum och läsa en bok eller skriva blogg. På något sätt känns det ändå dumt att göra så, fast jag hade ju aldrig pallat att vara därnere hela tiden. Det är nog det sämsta med att jobba i samma hus som man bor i. Det känns liksom aldrig som om man kan lugnt slappna av. Som om att jag säger genom att gå upp "Nu slutar jag, nu vill jag inte se er förrän middagen". Fast jag vet ju att de förstår att jag vill gå upp hit och pusta ut och prata med Sverige. Jag kan ju inte vara med dem hela tiden heller. Nu har jag lagt upp det ungefär så här de dagarna som jag jobbat. När någon av dem kommer hem så har jag släppt en del ansvar. När båda är hemma pratar vi lite och sen går jag upp på mitt rum och gör lite vad jag vill. De ropar ner mig till middagen och vi äter och sitter och pratar en stund efteråt. Sen ska pojkarna sova och då gör jag mig också i ordning för natten och tar på myskläder, när jag hör att de har lagt sig går jag ner och vi pratar eller tittar på film. Appropå film, igår såg jag och Nicolas Loose change. Det är en dokumentär, gjord av en amerikansk journaliststuderande, som handlar om 9/11. Går att ladda ner gratis på nätet, för ingen TV-kanal vill visa den. En del saker är helt ofattbart.

Idag har jag tvättat och jag lyckades göra det utan att göra sönder tvättmaskinen (som jag egentligen inte har en aning om hur den funkar) samtidigt som mina kläder är intakta. Strumporna har inte torkat än..

Och till sist. Mamma: Du får nog ta med dig saxen hit ner när du kommer, luggen visade sig inte vara riktigt lika rak när den var torr som när den var blöt..

Nu ska jag ner och skriva. (Oja, jag skriver även ner mitt äventyr för hand. Antingen är jag otroligt dum eller så är jag ofattbart smart, välj själv)

♥♥♥

Kommentarer
Postat av: footloose (marie)

hey girl :)
wazzup? låter som det flyter på där borta hos dig! var faktiskt i dina trakter tror jag- spenderade helgen i Zürich tillsammans med familjen och vårt tåg åkte nog genom Biel/Bienne..! Fint :)
vet precis hur det är att inte känna sig ledig! får nog bli lite stöddigare och kunna med och tacka nej till umgånge en del kvällar när jag faktiskt inte jobbar..
ha det super!
holla;)

2007-09-04 » 11:14:26
Postat av: Herm

dum. det tror jag =)

2007-09-04 » 22:23:03
URL: http://www.nogg.se/heerm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback