Samlade minnen.Mina fotoalbum från Schweiz-tiden är äntligen gjorda. Jag fick tummen ur till slut och ett "nyårslöfte" är här med uppfyllt.

Söndagstankar

På tisdag börjar bokrean och för första gången kan jag vara där på öppningsdagen. Vet inte om det är värt att gå dit och trängas egentligen men tar nog ändå omvägen över stan på väg till jobbet. Har kollat in lite olika titlar som skulle vara kul att ha. Och sen skulle det inte förvåna mig om det blir några fler besök, man missar alltid något och jag gillar att fylla min bokhylla. Jag vill ha böcker om allt och inget, böcker som man kan sätta sig ner och bläddra i lite då och då.  Perfekt att köpa på rean.

Annars då, jo, har fått ont i ryggen igen, typiskt. Blev så glad när smärtan försvann efter massage och ett pass i "brädan" som sträckte ut kroppen. Kanske måste boka en ny tid då. Jobbigt att känna att det ömmar på en viss punkt hela tiden.
Och syster åker till Rom i natt, lite avundsjuka där jojo. Får dock trösta mig med att det är endast ungefär 4 månader tills jag sitter på planet till Paris.

Nu väntar ny arbetsvecka, har dock lite inställda lektioner eftersom mina elever är på praktik så lite mer luckor finns det i schemat. Tanken är väl att jag ska planera en hel del då. En bra tanke, frågan är bara om jag är så smart.

LyckaKände lite på snön igår. Mysigt ändå. Och den kommer att ligga kvar ett tag till.
Riktigt skönt att sitta och njuta vid solväggen, rejält påklädd och med solglasögonen på.
Kroppen har fått nya krafter, jag är redo för jobbet igen. Massor av inspiration finns i huvudet.
Balett är underbart, jag borde verkligen öva oftare.
Och mina Parisbiljetter är bokade. 29 juni bär det iväg och 4 augusti är jag hemma igen och då har jag även gjort en liten avstickare till Cherbourg och David.
Förra året var juni den "bästa" sommarmånaden. Skriv upp att juli kommer att få den utmärkelsen iår.

En vacker dag

Lovdag numéro 2

Helgen gick i minnenas tecken, reunion av klass 9a. Nästan halva klassen blev vi. Bowling (inga kommentarer..), mat och prat, prat, prat. En massa meningar som började med "jag kommer ihåg när.." eller "minns du när..". Och ja, en hel del ville man ju minnas men det fanns ju det som man var glad över att man hade förträngt..
men Mycket trevligt.
Måste göras igen!

Bowling igår igen och jag ger fortfarande inga presskonferenser.. haha. Men det är väl det som är tjusningen med spelet, det kan gå lite hur som helst. Mycket skratt blev det så trevligt var det i alla fall och det är ju det som är huvudsaken.

Hamnade lite i jobbträsket nu på morgonen, suttit och letat låtar och spånat lite. Inte så ansträngande så då kan man ju lika gärna göra det när inspirationen är hög..
Egentligen borde man väl ge sig ut och rulla sig i snön och bygga en snögubbe eller nått, för det är väl sånt man gör på sportlov?

Nu undrar jag hur resten av dagen kommer att te sig. Börjar med att hämta bror och sedan får vi se vad som dyker upp helt enkelt.

En god kväll

Jag har bestämt mig för att lyxa till det lite ikväll. Chokladfondue står på efterrättsmenyn.
Bäst smakar det väl bland bergen med en skinande sol och kvittrande fåglar. Men det är ganska så gott hemma vid matbordet också..
Korten har kommit så nu har jag full sjå med att klippa och klistra och tanken är att jag ska fortsätta med det under resten av kvällen med ett kort avbrott för mat och ett lite längre avbrott för.. just det. På Spåret!


Snön vilar på marken

Lite frusen efter promenaden hem från jobbet.
Gjorde ett stopp på stan för att kolla om mina bilder hade kommit till expert, det hade de inte.Attans, får gå dit och kolla imorgon igen. Har de kommit då är det dags att börja klippa, klistra och pyssla för fulla muggar.
Och nu har jag endast en lektion kvar, sen är det lov! Det ska bli riktigt skönt och jag ska verkligen försöka vara jätteledig. Alltså inget jobbtänk alls. Sen får vi se hur det blir med det...

Nu ska jag gå och dra på mig raggsockar, mjukisbyxor och en varm tröja, lägga mig i soffan och mysa lite. Läsa klart min bok "Vem vill bli miljadär" och dricka en kopp te.

Parisbo nästa

Lyckan är stor.
Helt plötsligt så är det bestämt att jag ska bo i Paris under hela juli månad.
Hittade en familj som behövde någon som kunde ta hand om deras 7-åriga dotter på dagarna.
Vi har mailat hela helgen och idag  pratade vi i telefon med varandra och bestämde att jag skulle komma till dem.

kan det bli mer perfekt?
En månad i Paris, de bor mitt i gröten. Utforska staden, äta crêpes, prata franska och bara njuta.
Underbart!!


Tjihoo!

Helt klart årets bästa dag hittills.

Åh, vad jag är glad!!


Utsiktstornet på MössebergVackert väder idag. Ska gå till jobbet om ungefär en timma, koreografera lite innan första klassen kommer. Har två grupper idag, slutar halv fem om jag inte bestämmer mig för att stanna kvar och planera lite. Lite egentid och läsning på biblioteket blir det efteråt, innan det är dags för drill. Skön dag.

Vy över stan

Tog en promenad, gick upp på berget, fotade lite och gick sedan ner igen med betydligt kallare öron och rödare kinder. Skönt var det.
Nu tänkte jag kolla in lite vad jag kan tänkas hitta på i sommar..

RSS 2.0