1 dag kvar till tenta

Halv 8 hos mig + idol. En kopp te. I en fåtölj invirad i en filt.
Där har ni mig snart. Lite snorig sådär. Lite ont i halsen. Full av språkstörningsteori. En pluggdag kvar till tenta.

Annars har jag konstaterat i veckan (ja, förutom att det finns sjukt mycket saker som inte vill krypa in i hjärnan och sätta sig där.) att det bor två sjukt (ja, igen) stora hundar här någonstans. Såg dem två gånger igår, kopplade som tur var. Men jag bytte ändå trottoar..
En Cowboy har vi också här i trakterna som handlar på ICA som jag bor granne med. Hela stassen har han, hatt, fransar och boots. Livar upp lite sådär.

Och jag har fortfarande inte hämtat min kamera (Dåligt!) jag måste verkligen göra det i morgon. Måste.

Jag hinner med lite annat än att plugga också (läs: Man kommer på så mycket annat att göra när det egentligen är plugga man borde göra). Som att baka bröd, och promenera långt (mycket trevligt) men jag har även torkat golv och skurat badkar. Helt plötsligt blir det liksom roligt att göra allt det där som man annars drar sig för.

Jag har hunnit sakna pianospel också. Jag ska börja leta efter ett eget snart.
Denna man spelade på största torget i Nice. U N D E R B A R T


Det går i ett

Tentaplugg, kravall (fest) och matlådor. Just nu lever jag studentliv ända ut i fingerspetsarna. Tog en timma ledigt från plugg idag dock och gick en sväng på stan, har knappt gått i affärer alls sen terminen började, än mindre shoppat.
Och oj vad mycket det finns som jag vill ta med mig hem. När lönen kommit ska jag ut på stor shoppingrunda.

Nej, nu måste jag läsa lite mer om grammatisk språkstörning innan det är dags att cykla iväg för kvällsmys.

nedan kommer några bilder från när jag, mamma och pappa var vid Läckö Slott i somras.


Kvällning

Mumsat i mig hallon, keso och linfrön. Nyttigt och gott. Har precis avslutat ett telefonmöte,är med i en kommitté i ett förbund, så där lite lagom förvirrande när man inte vet vem som pratar ibland (fem stycken var vi). Bra gick det dock och snart hoppas jag att vi kommer ha ett fysiskt möte så jag vet hur de jag pratar med ser ut. Enklare att planera då också.
Idag ska jag göra som igår, jag ska avsluta dagen med att fortsätta läsa i min bok.
och här kommer två bilder som togs i Monaco.
Dagsresultat

Melissa Horn - falla fritt.

Föreläsning och några fler bitar föll på plats, några fler frågetecken väcktes. Timmar på biblioteket  En kortis i tandläkarstolen, vi ses igen nästa år. Några minuter på stan. En vacker orkidé. .långpromenad och härliga diskussioner. Lite temys som avslutning.

Det är konstigt vad jag saknar min kamera. Jag hittar saker att fota hela tiden bara för att jag inte har den tillförfogande. Har fortfarande inte hämtat den.

Jag tror jag ska avsluta den här dagen med att läsa en bok. Det var ett tag sen nu som jag läste några rader som inte relaterar till språkstörning hos barn.

Längtar efter en weekend resa också, hoppas på att det blir en nästa termin. Frågan är bara vart. I våras blev det London.

Det här blev ju helt klart världens mest osammanhängande inlägg. Men ja, huvudet är inställt på tentaplugg och tydligen så går inte så mycket annat ihop. Skyller på det jag.Sommarkänsla

Nu är jag äntligen igång med träningen igen. Jag har ramlat runt på en coreboll idag, antagligen en riktigt rolig syn, tog ett tag innan jag blev vän med alla övningar. Snart bär det iväg ut på promenad med en vän.

Kameran min har jag lämnat hos en kompis och jag har ännu inte hunnit hämta den annars hade jag tänkt ta och fota lite här i min lägenhet. Någolunda städat just nu även om jag måste ta ner torkställningen.

Bjuder på lite sommar istället för det har ändå varit behagligt ute idag.

Och förresten ja, tandläkaren ringde idag. Ska dit i morgon, hjälp.


Fadder-eran är slut

Vart man än cyklar just nu här stan så krockar man med sjutusen småflugor. Man liksom bara väntar på när första flugan ska pricka ögat. Hänt en gång idag - check! Jag har varit och handlat mjölk och fil på Willys för det har de Falköpings mejeri. Känns lite mer som hemma när man tittar in i kylskåpet när de förpackningarna står där.

Annars så är allt vad nollning heter slut och jag har idag städat. Och tvättat. Och återvunnit. Och städat lite till. Kan ju tillägga att jag inte är klar med städningen.

Jag tänker nu återgå att leva ett någolunda normalt studentliv igen och det blir ju inte mer studentligt med tenta om endast 12 (!!) dagar. Mon dieu.

Slut på fadderskap och nollan med röda hättor.
Nu tänker jag sätta mig ner framför tvn och kolla in reprisen av Biggest Looser Sverige. Typ första gången på två veckor som jag är hemma vid denna tiden. Och som jag slår på tvn överhuvudtaget.


[nystart]

Livet rullar på och tåget går i 450km/h. Massa plugg, fadderskap och nollning tar upp större delen av min tid just nu. Och vilken höstluft det har kommit, kallt kallt. Jag har haft noll tid till bloggen men nu ska det bli ändring på det. Här kommer förhoppningsvis en skön blandning av hembakt/lagat, fina ting (både loppis och nytt), härligt studentliv och lite dans ta plats.  Och lite annat förstås.Jag tänkte börja med lite bilder från min och min systers resa till Nice för ca tre veckor sedan. Fyra underbara dagar. Vi åkte över till Monaco en halvdag också. 2 euro tur och retur, lite billigt sådär.
RSS 2.0